Miliardarul român Ion Ţiriac şi-a arătat şi latura generoasă. Trecând întâmplător pe lângă un bancomat, a văzut mesajul “fonduri insuficiente”, moment în care l-a apucat mila şi a început să îndese teancuri de bani.tiriac_bancomat_bani.jpg

“L-am văzut amărât, acolo, singur, fără bani, ca un homeless. Eu aveam la mine 174.000 de Euro. Mi-au dat lacrimile, vă jur. Adică, eu să am şi el să aibă fonduri insuficiente. I-am băgat şi un ghiul, să aibă şi el nişte economii”, explică emoţionat Ion Ţiriac.

Martorii spun că Ţiriac a îndesat banii, pe urmă a luat o rangă, a mărit deschizătura bancomatului, s-a dus la portbagaj, a scos un sac de bani şi l-a turnat în bancomat. Nici atunci nu s-a potolit. A sunat un subaltern, să-i aducă repede cu elicopterul vreo 200 de kile de dolari, pe care i-a lăsat în pungi lângă bancomat, după care a plecat ştergându-şi lacrimile.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 04.11.2016 16:59 Monden

National Cinematografic