Ţiriac a umplut un bancomat cu bani, pentru că afişase mesajul “Fonduri insuficiente”

Miliardarul român Ion Ţiriac şi-a arătat şi latura generoasă. Trecând întâmplător pe lângă un bancomat, a văzut mesajul “fonduri insuficiente”, moment în care l-a apucat mila şi a început să îndese teancuri de bani.

“L-am văzut amărât, acolo, singur, fără bani, ca un homeless. Eu aveam la mine 174.000 de Euro. Mi-au dat lacrimile, vă jur. Adică, eu să am şi el să aibă fonduri insuficiente. I-am băgat şi un ghiul, să aibă şi el nişte economii”, explică emoţionat Ion Ţiriac.

Martorii spun că Ţiriac a îndesat banii, pe urmă a luat o rangă, a mărit deschizătura bancomatului, s-a dus la portbagaj, a scos un sac de bani şi l-a turnat în bancomat. Nici atunci nu s-a potolit. A sunat un subaltern, să-i aducă repede cu elicopterul vreo 200 de kile de dolari, pe care i-a lăsat în pungi lângă bancomat, după care a plecat ştergându-şi lacrimile.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
4 noiembrie 2016 14:11
Citește mai mult despre: alţi bani bani Ion Ţiriac

Alte articole

Vezi mai mult