Țiriac a vizitat un orfelinat de sărbători și le-a recomandat copiilor să nu mai fie săraci

Câtă compasiune! Miliardarul Ion Țiriac a vizitat orfelinatul nr. 2 din Adjud, unde le-a oferit copiilor sărmani o lecție de viață. Țiriac i-a îndemnat pe copii să nu mai fie săraci, pentru că asta îi împiedică să facă performanță și să avanseze în viață.

”Eu n-aș fi ajuns atât de bogat dacă eram sărac. Trebuie să renunțați la mentalitatea asta de învinși. Faptul că nu aveți părinți, bani, sprijin, astea sunt detalii. Trebuie să vedeți ce oportunități există și mai ales să faceți afaceri cu statul”, le-a spus Ion Țiriac copiilor orfani.

Țiriac nu a adoptat niciun copil din orfelinat, spunând că deja are un copil, cu care cheltuie prea mulți bani: ”N-am nevoie de încă un plod cu care să se bată Ion Ion pe cocaină, ar fi absurd”, a declarat Țiriac. Când copiii au vrut să-l sorcovească, Țiriac a avut brusc o stare de leșin și s-a scuzat, apoi a părăsit rapid orfelinatul, spunându-i șoferului său: ”Să nu mă mai aduci niciodată în acest loc îngrozitor, n-ai văzut că au încercat să mă jefuiască?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 decembrie 2022 14:17
Citește mai mult despre: orfani Țiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult