Ţiriac le recomandă românilor care se plâng de trafic să mai ia şi ei elicopterul

Ion Țiriac nu înțelege de ce atât de mulți români se plâng de lipsa autostrăzilor sau de traficul intens din marile orașe. ”Păi bine măi oameni buni, pe voi nu vă duce capul chiar deloc? Dacă e aglomerat pe șosele, de nu luați și voi elicopterul? Pe sus e mai liber, chiar nu realizați asta?”, a declarat fostul tenismen.

Ion Țiriac le recomandă guvernanților să nu mai ofere vouchere pentru mașini, ci doar pentru elicoptere sau avioane private. ”Eu ajung cu elicopterul din București în Sinaia în 20 de minute, nu în 6 sau 8 ore, ca un șofer care încă nu s-a prins că trebuie să renunțe la mașină. Iar pentru călătoriile mai lungi, avionul privat este, la fel, mult mai bun decât mașina personală.”

Ion Țiriac nu vede o problemă nici în faptul că șoferii români nu sunt și piloți de elicopter. ”Păi nici nu trebuie să pilotezi tu elicopterul, tu trebuie doar să ți-l cumperi, a explicat miliardarul. ”Și pe urmă iei un argat, îi plătești lui ălă să facă școala de pilotaj, după care îl angajezi ca pilot personal. E simplu, trebuie doar puțină voință.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 noiembrie 2020 13:32
Citește mai mult despre: Țiriac trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult