Înţeleptul Ion Ţiriac are mereu un sfat util pentru compatrioţi! Astăzi, fostul tenismen s-a adresat românilor care suferă din cauza crizei de hârtie igienică, vânzându-le un pont util. Potrivit lui Ţiriac, oricine n-are hârtie igienică se poate şterge cu dolari, care sunt aproape la fel de fini.

ion-tiriac_caviar (1).jpg

"Mi se întâmplă şi mie să rămân fără banala hârtie igienică din piele de elefant, că mai întârzie elicopterul care o aduce din Kenya. Sigur ştiţi şi voi cum e", a declarat Ţiriac. "Pentru momente din astea, am învăţat o şmecherie: te duci în camera cu bani, iei un snop de dolari şi îţi faci treaba cu ei."

"Aveţi grijă, totuşi, să nu folosiţi prea mulţi dolari şi în niciun caz hârtii mici, de 1 sau de 5, că se dizolvă greu în apă. Eu mi-am înfundat aşa vreo 8 WC-uri şi e al naibii de greu să găseşti un instalator care ştie să lucreze în aur de 24 de karate", avertizează magnatul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 24.03.2020 15:26 Monden

National Cinematografic