Ţiriac, sfaturi utile pentru băcăuani: “Eu, când nu am apă, fac baie în bani!”

Ajuns la vârsta senectuţii şi plin de înţelepciune, magnatul Ion Ţiriac sare în ajutorul locuitorilor din Bacău, care se plâng de o săptămână întreagă de lipsa apei curente. Ţiriac le-a dat băcăuanilor un sfat părintesc, pe care el însuşi l-a pus în aplicare de câteva ori, atunci când avea probleme cu instalaţiile.

„Eu, de câte ori n-am avut apă, am făcut baie în bani”, a declarat Ţiriac. „În ceva tot trebuie să faci baie, nu? Să scoţi mirosul de trabuc din mustăţi, să te simţi şi tu din nou curat după ce ai pus mâna pe toate barele alea mizerabile din avionul privat.”

„Nici nu-ţi trebuie mulţi bani, e suficient să torni două-trei milioane de euro într-un lighean şi să te săpuneşti bine cu ei în zonele unde se adună transpiraţia – la subraţ, după urechi sau în anus. Sigur, e de preferat să faci baie în apă sau în şampanie, dar când eşti chiar disperat, e mai bine decât să umbli nespălat”, a adăugat afaceristul.

Spre dezamăgirea lui Ţiriac, „metoda Scrooge McDuck” nu a fost încă pusă în aplicare de niciun locuitor din Bacău, semn că în estul ţării oamenii sunt încă sceptici faţă de adoptarea unui stil de viaţă modern.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 iulie 2018 16:08
Citește mai mult despre: apa bacau bani igiena tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult