Țiriac și-a aruncat în aer bancomatul din living, că și-a uitat PIN-ul la card

Explozie în locuința miliardarului Ion Țiriac, care și-a aruncat azi bancomatul privat în aer. Țiriac spune că din păcate și-a uitat PIN-ul la card și după 3 încercări i l-a înghițit, așa că n-a avut altă soluție. Țiriac n-a vrut să cheme echipa de depanare, ca să evite costurile suplimentare, așa că a băgat niște gaz cu un spray de muște, a apropiat o brichetă și bancomatul a explodat și s-a desfăcut în bucăți.

Din păcate casa lui Țiriac s-a murdărit de bani peste tot. Femeile de serviciu ale miliardarului au adunat ore în șir teancurile arse parțial, cu mopurile, apoi le-au aruncat la WC, că Țiriac n-a vrut să pună mâna pe banii respectivi.

”Tot ce-am vrut a fost să-mi recuperez cardul, că e contactless și am limită 2 milioane de euro la plățile de la POS, fără să-mi ceară PIN-ul”, spune Țiriac. Cât despre cash, femeile de serviciu i-au amintit că are sub saltea vreo 3 milioane de lei, de care Țiriac tot uită, dar și teancuri de euro și franci elvețieni, pe care îi pune pe sub picioarele mesei sau scaunelor, ca să nu se mai miște.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 septembrie 2020 12:09
Citește mai mult despre: tiriac

Alte articole

Vezi mai mult