Miliardarul Ion Țiriac susține că viața lui nu s-a schimbat practic deloc de când a fost introdusă starea de urgență. Țiriac declară că iese la fel de des, și la fel ca înainte apare un cerșetor care îi cere o sumă exorbitantă: minim 2000 lei.tiriac_cersetori.jpg

”Mai nou, cerșetorii vin cu amenințări, că de ce ies din casă, unde mă duc. Păi cine ești tu, săracule, să-ți spun eu unde mă duc? Ai mandat de percheziție? Arestează-mă dacă vrei să mă oprești”, spune avocatul lui Țiriac.

”Nu-i oprește nimic pe acești cerșetori. Acum au început să se deghizeze în polițiști, în jandarmi, îmi cer o hârtie semnată și pozată pe telefon, cu datele mele personale. Păi eu n-am ajuns așa bogat pentru că sunt prost, dragii mei”, spune Țiriac.

Acesta recunoaște însă că le aruncă uneori câte 2000 de lei, ca să scape de ei: ”Începe să mă doară capul când îmi cer bani și prefer să le dau decât-mi vină vreo migrenă. Păi, pe mine tratamentul de migrenă mă costă 200.000 de dolari, că trebuie să mă duc în Elveția”, spune miliardarul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 13.04.2020 15:34 Monden

National Cinematografic