Țiriac zice că e la fel ca înainte: Când ies îmi cere un cerșetor 2000 lei, cică ”amendă”

Miliardarul Ion Țiriac susține că viața lui nu s-a schimbat practic deloc de când a fost introdusă starea de urgență. Țiriac declară că iese la fel de des, și la fel ca înainte apare un cerșetor care îi cere o sumă exorbitantă: minim 2000 lei.

”Mai nou, cerșetorii vin cu amenințări, că de ce ies din casă, unde mă duc. Păi cine ești tu, săracule, să-ți spun eu unde mă duc? Ai mandat de percheziție? Arestează-mă dacă vrei să mă oprești”, spune avocatul lui Țiriac.

”Nu-i oprește nimic pe acești cerșetori. Acum au început să se deghizeze în polițiști, în jandarmi, îmi cer o hârtie semnată și pozată pe telefon, cu datele mele personale. Păi eu n-am ajuns așa bogat pentru că sunt prost, dragii mei”, spune Țiriac.

Acesta recunoaște însă că le aruncă uneori câte 2000 de lei, ca să scape de ei: ”Începe să mă doară capul când îmi cer bani și prefer să le dau decât-mi vină vreo migrenă. Păi, pe mine tratamentul de migrenă mă costă 200.000 de dolari, că trebuie să mă duc în Elveția”, spune miliardarul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
13 aprilie 2020 13:34
Citește mai mult despre: tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult