Îndrăgitul politolog Tismăneanu e din nou în mijlocul unui scandal mediatic! La scurt timp după "incidentul Ţăndărei", cercetătorul poreclit "Americanu" e acuzat din nou de rasism după ce a distribuit pe Facebook o memă cu castraveciori.

castraveciori_tisma.jpg

"Mi se părea extrem de amuzantă această memă, sincer, nu înţeleg care-i faza", a comentat acesta înainte să şteargă castraveciorul incriminat, reprezentând o scenă extrem de amuzantă din serialul extrem de amuzant "Richard şi Mortimer".

Revoltat de mema cu castraveciori în pofida diferenţei de fus orar, şeful CNDC, Csibi Barna, s-ar fi trezit din somn la 3 dimineaţa, extrem de transpirat şi neliniştit. Surse neoficiale spun că acesta ar fi declarat că e "sătul până în gât de toţi j.... ăştia rasişti de pe internet" şi ar fi redactat plângeri către Universitatea din Maryland, Guvernul SUA, ONU, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Administraţia Pieţelor Sector 4, filiala Tecuci a Partidului România Mare şi numeroase alte instituţii din cartea de telefoane.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 16.04.2020 12:09 Monden

National Cinematografic