Ţociu şi Palade, printre actorii expiraţi găsiţi de OPC la Teatrul Constantin Tănase

Nereguli grave la Teatrul Constantin Tănase! În urma unei sesizări anonime, inspectorii OPC au făcut o serie de verificări în urma cărorar au rămas efectiv şocaţi: zeci de actori expiraţi tronau pe scena teatrului.

„Este incredibil ce se întâmplă acolo. Aproape toţi actorii sunt expiraţi: Romică Ţociu, Cornel Palade, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Eugen Cristea, ăla de avea emisiunea «Feriţi-vă de măgăruş», Stela şi Arşinel, ca să zic doar câteva nume”, a povestit unul dintre inspectori.

„Ca să vă daţi seama cât de gravă este situaţia, Doru Octavian Dumitru a venit la mai multe piese de teatru şi de fiecare dată s-a lăudat că spectacolele sale sunt mult mai bune. Chiar a insinuat că unii dintre actori îl copiază”, a adăugat acesta.

„I-am văzut pe Ţociu şi Palade într-o piesă de teatru şi mi-a fost rău toată ziua: greaţă, vărsături, dureri de cap. N-am crezut că scap cu viaţă după experienţa asta dar, cu ajutorul medicilor, am reuşit”, a povestit şi unul dintre cei care au asistat la spectacolele de la Constantin Tănase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult