Țociu și Palade, răsplătiți regește de Firea. Au primit câte un rinichi, ca Arșinel!

Recompensă de excepție pentru măscăricii de serviciu ai primarului Firea. Țociu și Palade, care au apărut recent într-un clip electoral de tip ”parodia săracului”, au primit câte un transplant de rinichi și un voucher pentru următorul. Ei se înscriu în lista lungă de personalități care primesc organe de la stat pentru limbile viguroase date pe cururile corupților.

Gabi Firea s-a folosit și de acest moment în scopuri electorale. Ea s-a filmat ciocănind la ghena în care locuiesc Țociu și Palade și oferindu-le câte o sacoșă frigorifică cu rinichii, în aplauzele babelor de pe scara blocului. Arșinel a intervenit însă furios, comentând că lui i s-a dat un rinichi mai bătrâior și că vrea și el altul mai proaspăt.

Firea le-a cerut scuze celor doi saltimbanci ai lingușirii că nu pot fi operați în noul spital municipal, ci într-un container sub podul Ciurel: ”În 4 ani n-am avut timp să termin nimic, dar în următorii 4 cred că nu va mai avea nimeni nimic de comentat, că toți bucureștenii vor fi angajați la firmele Primăriei”, a spus Firea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 septembrie 2020 12:09
Citește mai mult despre: arșinel Firea rinichi

Alte articole

Vezi mai mult