Toleranţă superbă a bărbaţilor straight faţă de homosexuali. Le-au oferit Dragobetele, să îl serbeze doar ei

Gest fără precedent făcut de românii din România față de colegii lor de țară care suferă de homosexualitate. Pentru a le arăta cât de mult le pasă de toleranță, românii au decis să ofere sărbătoarea de Dragobete, tradițional românească, drept sărbătoare a iubirii între persoane de același sex.

„Dragobetele este foate important pentru noi, ca popor, de aceea îl sărbătorim de fiecare dată când se cuvine, probabil prin 24 februarie sau în altă zi, că nu știm exact când spune tradiția că e bine. Important e că ne pasă, și de sărbătoarea asta, și de homosexuali”, a declarat liderul Federației Asociațiilor Românilor din România, Decebal Popescu.

Singura condiție pentru ca oamenii cu preferințe sentimentale alternative să poată sărbători această zi este ca atunci când o fac să fie îmbrăcați în portul popular românesc asortat cu zona din care provin. „Ziceți ce vreți da’ ăștia știu să se îmbrace și stau hainele bine pe ei. Să vezi câteva mii de bărbați îmbrăcați ca pentru horă sărutându-se pe stradă este ceva frumos și magic, e ca și cum ai urmări un concert cu călușari”.

Scris de Ef
24 februarie 2018 09:02
Citește mai mult despre: Dragobete homosexuali

Alte articole

Vezi mai mult