Topul celor mai bine îmbrăcate femei, desemnat de bărbaţi cel mai inutil top

Anumite lucruri nu se schimbă niciodată. Și în acest an, topul celor mai bine îmbrăcate femei a fost desemnat de Consiliul Suprem al Bărbaților drept cel mai imbecil top posibil. ”Cine dracu’ face așa ceva și de ce? Și ce bărbat ar putea fi interesat de așa ceva?”, s-a întrebat contrariat reputatul bărbat Decebal Popescu.

Acesta este de părere că nu există o combinație mai proastă de termeni decât ”femeie” și ”bine îmbrăcată”. ”Nici dacă spui «cerc pătrat» nu spui o imbecilitate la fel de mare ca «femeie bine îmbrăcată». Numai o minte care e ruptă de realitate se poate gândi la un astfel de top. Auzi, femei bine îmbrăcate… Ireal!”

Decebal Popescu spune că bărbații ar trebui să facă și ei niște topuri similare, ca să evidențieze imbecilitatea celui cu femei bine îmbrăcate. ”Să facem și noi top scame în buric sau top furunculi pe cur – ceva absurd, în orice caz. Poate așa realizează toată lumea că o femeie bine îmbrăcată este ceva ce nimeni nu vrea să vadă”, sugerează reputatul bărbat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 noiembrie 2018 17:11

Alte articole

Vezi mai mult