Vijelie şi rafale de vânt de peste 250 km/h în centrul Capitalei, după ce Dana Budeanu şi CTP s-au întâlnit într-o intersecţie şi au început să se încrunte puternic unul la altul. “Mută, bă, săracule, hârbul ăla! Vai, mi-e silă! Bă, ai gratuitate pe STB! Marş în autobuz!”, i-ar fi urlat Dana Budeanu lui CTP, în timp ce transmitea Live pe Facebook tot incidentul.budeanu_ctp_tornada.jpg

Acesta i-a replicat imediat: “Dar tu cine te crezi, madam? Simona Halep a şoselelor? Vlog d-aici, panaramo!”. În tot acest timp în jurul lor se forma un vârtej de ură şi nervozitate. Dana Budeanu continua să-i strige: “Alo! Low-costul televiziunii! N-auzi să-ţi duci dricul mai încolo? Ce cauţi pe stradă cu cavoul pe roţi?”.

Meteorologul Decebal Popescu explică fenomenul: “Frontul de nervozitate al Danei Budeanu, inflamat cu 3-4 minute înainte pe fondul unui mafiot cu glezne goale, care încerca să parcheze ca un fătălău, s-a ciocnit de ciclonul de ură al lui CTP, cu o rotaţie inversă. Din păcate 6 trecători au fost prinşi între încruntături şi au rămas cu sechele grave”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 19.02.2020 16:54 Monden

National Cinematografic