Tortură în închisori. În loc de carceră, deţinuţii sunt trimişi la camera conjugală, unde vine nevasta şi îi cicăleşte

Veşti proaste pentru deţinuţii cu probleme de disciplină! Potrivit Administraţiei Penitenciarelor, începând de luna viitoare, aceştia nu vor mai fi trimişi în celulele de izolare, ci direct la camera pentru vizite conjugale, unde soţiile le vor scoate metodic ochii cu ce-au făcut.

„În general, deţinuţii care se iau la bătaie, încearcă să evadeze sau nu respectă indicaţiile personalului închisorii erau trimişi la carceră, o pedeapsă destul de dură, care poate aduce pe oricine în pragul nebuniei”, spune Jean Toma, administratorul Penitenciarului de Oarecare Siguranţă Tecuci. „Totuşi, ca să o iei razna în izolare îţi trebuie câteva săptămâni, ceea ce poate naşte probleme de spaţiu într-o instituţie oricum strâmtă. O pisălogeală ca la carte, în camera conjugală, te înduplecă în maximum câteva ore.”

Deţinuţilor necăsătoriţi le va fi alocată o soţie din oficiu, iar la a treia abatere, cei mai răi dintre puşcăriaşi vor discuta direct cu soacra, au precizat surse din cadrul Ministerului de Interne.

ONG-urile pentru drepturile omului ameninţă că victimele acestui tratament crud ar putea da în judecată România la CEDO, însă autorităţile le-au transmis următorul mesaj: „Stai să vedem ce părere are nevasta lui CEDO la faza asta.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 aprilie 2017 11:28
Citește mai mult despre: cicaleala inchisoare nevasta pedeapsă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult