Tot mai multe ţări prind curaj! Moldova merge la Eurovision 2017 cu melodia “M**e Putin”

Succesul Ucrainei inspiră şi alte naţiuni să-i spună vreo două uriaşului de la Răsărit? Într-o conferinţă susţinută aseară în faţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău, proaspăt numitul ministru pentru Eurovision, Plahotnie Dodotîi, a dezvăluit titlul melodiei cu care Republica Moldova urmează să concureze la ediţia din 2017: “M**e Putin”.

Potrivit lui Dodotîi, “M**e Putin” e o piesă lentă, de dragoste, fără conotaţii politice, însă anumite voci au sugerat că mesajul acesteia ar conţine atacuri subtile la adresa liderului de la Kremlin.

“Unii spun că anumite versuri total inocente, ca ‘Soarele apune printre sălciile plângătoare / Vladimir Vladimirovici Putin să ne-o s*gă’, l-ar insulta cumva pe preşedintele Rusiei. Nimic mai greşit!”, a declarat ministrul moldovean. “Aceleaşi minciuni s-au spus şi despre piesa Poloniei, ‘Putin kurwa’, o minunată baladă rock despre un cuplu de lebede.”

Cel mai probabil, transmit surse de la Chişinău, piesa care nu e în nici un caz despre Putin va fi interpretată de îndrăgita formaţie Carla’s Dreams, pentru că Moscova nu ştie exact cine face parte din ea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 mai 2016 01:05
Citește mai mult despre: Eurovision Moldova Putin rusia ucraina

Alte articole

Vezi mai mult