Tot mai mulţi români apelează la vrăjitoare pentru a afla mersul trenurilor

Pe lista credulilor care dau bani la vrăjitoare a apărut în ultima vreme o nouă categorie de români. Din disperare, tot mai mulţi dintre compatrioţii care călătoresc constant cu trenurile CFR-ului apelează la serviciile vrăjitoarele, în speranţa că vor afla măcar cu aproximaţie la ce ore vin şi pleacă trenurile din gară.

„Mersul trenurilor nu este o ştiinţă exactă”, avertizează însă un director CFR. „Ca să fac o comparaţie, cu mersul trenurilor este ca la cutremure, poţi afla când ajunge un tren în gară doar cu câteva secunde înainte, când auzi locomotiva şuierând. Şi nici asta nu e întodeauna sigur, că se mai întâmplă să se strice locomotiva fix înainte să intre în gară.”

Directorul CFR le transmite românilor că vrăjitoarele care pretind că le spun cu exactitate ora la care vine trenul în gară nu urmăresc altceva decât să le ia banii. „N-a fost în stare Nostradamus să prevadă mersul trenurilor CFR, nu poate să facă asta nici cel mai performant calculator de la NASA, deci cu atât mai puţin poate o vrăjitoare. Românii trebuie să accepte că mersul trenurilor este şi va rămâne o nebuloasă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 martie 2013 12:03

Alte articole

Vezi mai mult