Tot mai mulți români dispuși să lupte pentru statul islamic dacă primesc 10% discount la șaorma

Românii se îmbulzesc la șaormării pentru a se înscrie pe listele de luptători ai Statului Islamic. Asta după ce musulmanii au făcut o ofertă de nerefuzat, 10% reducere la orice șaorma cumpărată și sos extra-extra picant special pentru mujahedinii cei mai buni.

„N-ai cum să te lupți cu oferta lor, abia aștept să trec la mahomedanism”, a declarat Decebal „Ahmet” Popescu, un tânăr care tocmai s-a înscris pe listele ISIS. „La ortodocși mi se cer bani dacă vreau să cred în Dumnezeu, pe când aici poți să crezi gratis și ai și beneficii, lăudat să fie Allah. De exemplu, dacă mor în luptă, reducerea la șaormă este transmisă mai departe soției și copiilor mei. Dacă mor în luptă pentru ortodocși mă lasă popa afară din groapă dacă ai mei nu au bani”, a explicat Ahmet modalitatea simplă prin care jihadiștii recrutează luptători.

Deși nu există date oficiale, se pare că deja cel puțin un milion de bucureșteni s-au înscris pe listele de luptători, în țară numărul acestora ridicându-se la aproape 3 milioane. Până acum nu s-au semnalat incidente deosebire, cu exepția unui caz la Cugir unde un domn, care a consumat 5 șaorme mari cu de toate, a detonat prematur chiar în fața șaormăriei, explozia făcând 2 victime.

Scris de Ef
28 august 2014 09:08
Citește mai mult despre: islam saorma

Alte articole

Vezi mai mult