Tot mai mulţi români renunţă la Netflix, că au început să dea şi acolo filme româneşti

Netflix începe să piardă abonați chiar și în România, unde abia a început să fie popular. Asta pentru că tot mai mulți utilizatori ai platformei de streaming găsesc tot felul de filme românești pe-acolo.

„Veneam acasă, deschideam Netflixul să mă uit și eu la un film mișto, poate acțiune, poate romantic, poate chiar un science-fiction. Și când colo dau de filmul ăla trist cu procurorul care s-a sinucis, am crezut că mi s-a stricat televizorul că s-a desaturat tot. Plus că sunetul e ca la filmele românești, se-aude ca dintr-un butoi. Rahat, dacă vreau filme de-alea dau pe B1 TV sau Național”, a declarat un fost client Netflix.

Românii spun că nu e o chestie de autoxenofobie că nu suportă filmele românești, ci doar că nu prea vor să dea ban să vadă filme proaste. „Dacă-mi plăceau filmele ălea mă duceam la cinema și dam bani să le văd, alături de ceilalți 500 de inși care au făcut-o. E ca și cum mi-ai spune „nu vrei să cumperi o Dacia 1300 că e românească?” când pot să iau la aceiași bani ceva nemțesc second-hand care merge de trei ori mai bine și nu pute”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 august 2019 10:08

Alte articole

Vezi mai mult