Tot mai mulţi români renunţă la sticle şi trec la PET-uri! Acum bătăile din birturi sunt mult mai amuzante

Dacă la capitolul bunăstare suntem în cădere liberă de când cu pesediștii la guvernare, măcar evoluăm pozitiv la categoria distracție. Pentru că tot mai mulți români, incluzând aici și patronii de localuri, renunță la sticle pentru a le înlocui cu PET-uri, bătăile din birturi au devenit mult mai amuzante.

Dacă înainte bătaia nu dura mai mult de 10 secunde, că totul se cam termina după prima sticlă în cap și audienţa se plictisea, acum bătăile dintre bețivi durează chiar şi 2-3 ore, spre deliciul privitorilor. În plus, la bătăile cu PET-uri se pot băga şi femeile şi copiii, să se distreze și ei. Iar ambulanţa vine mult mai repede, că vor şi medicii și brancardierii să râdă.

Și lista avantajelor poate continua. Televiziunile locale ar putea cumpăra drepturile de televizare, că sunt aceiaşi beţivi care joacă și fotbal, dar măcar nu te enervezi când vezi ce prost joacă. De asemenea, dacă durează bătaia, privitorii trebuie să mai bea, deci e încurajat consumul. Și, nu în ultimul rând, românii nu vor mai arunca PET-uri peste tot, pentru că le vor ține bine, să le folosească la bătăile din birturi.

Scris de Calin
26 iunie 2018 19:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult