Tot mai mulți români se mută în peșteri, ca să nu mai audă de Vulpița și Viorel

Molima ”Vulpița și Viorel”, care ține milioane de proști în fața televizoarele de câteva luni bune, îi împinge pe unii români la gesturi extreme. Tot mai mulți aleg un stil de viață ascet și se mută în peșteri, cu speranța că astfel nu-i vor mai auzi pe vecini sau cunoscuți vorbind zilnic despre Vulpița și Viorel.

”Numărul peșterilor nelocuite din România este din ce în ce mai mic, dacă se păstrează actualul ritm în doi ani țara noastră riscă să rămână fără peșteri în care să nu locuiască nimeni”, avertizează reputatul speolog Decebal Popescu. ”Iar asta va duce automat și la moartea speologiei, că doar n-o să intrăm peste oameni în propria lor peșteră.”

Dar chiar și așa, izolați în peșterii, unii tot nu scapă de molima Vulpița și Viorel. ”Printre tonele de gunoaie pe care le lasă românii în munți se regăsesc de multe ori și ziare care scriu despre Vulpița și Viorel. Și uneori te trezești că-ți aduce vântul la gura peșterii pagina de ziar cu știrea despre cei doi”, s-a plâns un ascet izolat în Apuseni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 iulie 2020 16:07
Citește mai mult despre: Vulpița

Alte articole

Vezi mai mult