Tot mai mulţi români se uită la TV cu televizorul stins

Emisiunile proaste care se dau la TV îi determină pe din ce în ce mai mulţi români să le urmărească cu televizorul stins. „De când fac asta, viaţa mea a devenit mult mai bună. Schimb canalele foarte rar, nu mai îmi vine să sparg televizorul, plus că înjur mult mai rar”, a povestit un bucureştean.

Privitul emisiunilor TV cu televizorul stins este, dealtfel, recomandat şi de către psihologi. „Cei care nu mai pornesc televizorul au tendinţa să uite cine sunt Dan Capatos, Andreea Tonciu, Cătălin Măruţă sau Dan Diaconescu. Află, în schimb, de Constantin Brâncuşi, Mircea Eliade sau Emil Racoviţă. Practic, oamenii aceştia devin mult mai culţi.”

În plus, spun psihologii, mulţi astfel de români încep să citească cărţi în loc de tabloide, merg la spectacole de teatru sau operă şi devin din ce în ce mai pricepuţi în folosirea cratimelor. Iar copiii lor nu mai visează să ajungă Florin Salam sau Adi Mutu, ci visează la studii superioare şi doctorate obţinute prin muncă cinstită, nu prin plagiat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 decembrie 2012 13:12

Alte articole

Vezi mai mult