Tot mai mulţi soferi bucureşteni circulă fără parbriz ca să scape de spălătorii din intersecţii

În ciuda vremii capricioase, tot mai mulţi şoferi pot fi văzuţi circulând fără parbriz, spun autorităţile rutiere. Potrivit acestora, automobiliştii recurg la această măsură radicală pentru a scăpa de spălătorii de parbrize din intersecţii, care ar fi devenit din ce în ce mai insistenţi în ultimii ani.

“M-am obişnuit repede să umblu fără parbriz”, spune Decebal Popescu, contabil din sectorul 3. “E drept, îmi intră tot felul de chestii în ochi, mi se cufuresc pescăruşii pe bord şi îmi plouă în maşină, dar uit de toate astea atunci când văd expresia de pe feţele spălătorilor când stau la stop. Uneori le şi spun: băi, îmi pare rău, v-aş fi dat şi trei lei, dar uite! N-am parbriz.”

“La început a fost mai greu, mai ales că mulţi dintre spălători ignorau faptul că n-am parbriz şi mă stropeau pe faţă”, adaugă un alt şofer. “Între timp s-au obişnuit şi ei. Mai mult, când las maşina parcată nu trebuie să-mi mai fie frică că-mi sparge cineva geamul ca să-mi fure lucrurile. Poate să bage mâna prin fostul parbriz şi să deschidă uşa. Doar suntem oameni civilizaţi.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
27 mai 2013 12:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult