Tot mai mulţi tineri români se laudă că au făcut şi ei armata: majoritatea, la zergi

Deşi serviciul militar obligatoriu a dispărut de ani buni din România, tot mai mulţi tineri pretind în CV-urile de angajare că au făcut armata, arată un raport publicat recent. Deşi “piloşii” reuşesc să fie repartizaţi la protoşi, cei mai mulţi fac stagiul militar la zergi, indică acelaşi document.

“Aia nu era armată, ce făceau bătrânii, la grăniceri, la rachete sau la terrani. Armata adevărată se face la zergi!”, afirmă cu mândrie Robert Acrişor, un tânăr de doar 19 ani, cu peste 5 ani de serviciu militar la activ. “Eu unul am pornit de jos, eram un amărât de zergling, apoi m-au promovat la hydralisk. N-am să uit niciodată ecranul de intro, când îmi lustruiam mausul şi ieşeam pe platou, la zerg rush-ul de dimineaţă. Să fi văzut atunci unitatea… Unitatea centrală, vreau să zic. Îmi montasem pe ea ventilatoare de comandă, LED-uri, tot tacâmul.”

“Am fost şi pe front, cum să nu! I-am înfruntat de unul singur pe coreenii lui CoyBoy_14, era datoria mea să apăr cristalele ţării. Orice s-ar spune, armata te face bărbat!”, spune tânărul, aflat în permisie timp de câteva minute pentru a-şi vizita familia, care locuieşte tocmai în cealaltă cameră a apartamentului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult