Tot mai mulți tineri se declară gay, ca să nu-i mai bată părinții la cap să se căsătorească odată

Tinerii necăsătoriți din ziua de azi au în sfârșit la dispoziție o reacție eficientă la eterna bătaie de cap la care îi supun părinții. De fiecare dată când sunt întrebați de părinți de ce nu se căsătoresc și ei, ca nu știu ce vecin sau cunoscut, tinerii pot riposta cu extrem de eficientul ”Îmi pare rău, dragi părinți, dar eu sunt gay”.

”Da, din păcate, așa stă situația”, oftează activistul gay Geo Lemandroi. ”Sub 10% din cei care se declară gay sunt cu adevărat gay, restul doar spun asta, ca să nu mai fie bătuți la cap de părinți, rude sau prieteni. Și nu e corect, pentru că nu mi se pare normal să se pună semnul egalității între cineva care doar se declară gay și unul ca mine, de exemplu, care-mi iau puli în cur la propriu. Unii chiar muncim ca să ne merităm titulatura de gay, nu doar dăm din gură.”

Tinerii care doar se declară gay spun că nu ar fi ajuns niciodată să poată folosi această scuză dacă nu ar fi existat organizația medievală ”Coaliția pentru familie”. ”Fără prostia lor imensă, fără gândirea lor înapoiată și, în general, fără lupta lor pentru așa-zisa familie tradițională, probabil acum aș fi fost măritată și cu doi copii, nu liberă și relaxată”, spune o tânără din București, care le spune părinților că ar fi gay.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
24 octombrie 2016 19:14
Citește mai mult despre: casatorie gay

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult