Deși extrem de populare în ultimul deceniu, Petru și Luca sunt acum două nume de botez pe care părinții mai degrabă le evită.  Motivele sunt destul de evidente, sunt nume pe care multă lume le asociază cu covrigii.

covrigi_prezentare.jpg ”Din punctul meu de vedere, că-i zic copilului Luca e totuna cu a-l boteza Dristor sau Calif. Pur și simplu nu mai poate fi considerat nume de persoană, deja a fost înghițit cu totul de ideea de covrig. Ar însemna că-mi bat joc de copil dacă îl botez Petru sau Luca”, spune un proaspăt părinte.

Mulți părinți sunt de părere că numele covrigăriilor nu ar trebui să fie liber. ”Aș propune să poată să-și ia doar nume de care oricum părinții se feresc, genul de nume pe care-l dai unui copil doar ca să-l pedepsești. De exemplu, Marian sau Marcel. Dacă în loc de Petru și Luca am avea covrigăriile Marian și Marcel, nimeni nu s-ar supăra”, sunt de părere mai mulți părinți.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 13.07.2020 09:40 Monden

National Cinematografic