Toţi o ştiu pe mama dragonilor, dar ştiaţi că tatăl dragonilor are un en-gros în Bucureşti?

În timp ce o planetă întreagă plânge moartea stupidă a lui Rhaegal la mâna piratului Euron, în estul îndepărtat al capitalei are loc o dramă și mai interesantă. Acolo viețuiește tatăl dragonilor, care a suferit și el pierderi importante, în urma unei invazii ANAF.

„Domnul Dănăruș a crescut dragonii ăștia de mici, practic erau niște pietre care sprijineau un chioșc de tablă să nu-l ia vântul. Dar multiple incendii în zonă au încălzit atât de tare pietrele alea, care erau de fapt ouă de dragon, că au crescut mari și flămânzi, speriind pe toată lumea din zonă”, povestește un localnic bețiv mic de înălțime care s-a lăudat știe multe lucruri.

Deși scopul domnului Dănăruș a fost întotdeauna să ajungă șeful Bucureștiului, al celor 6 sectoare plus cel agricol, drumul destinului său nu i-a fost ușor. A avut numeroase bătălii cu dothraki, moldoveni, chinezi și multe alte forțe ostile, iar acum a rămas cu doar un singur dragon, cel numit Dragonul Roșu, că ceilalți au fost executați de ANAF și alți pirați celebri din zonă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 mai 2019 15:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult