Toţi românii ameninţă că pleacă definitiv din ţară dacă Anamaria Prodan va naşte în direct la TV

Cel mai odios scenariu imaginabil, transmiterea live la TV a momentului în care Anamaria Prodan va naşte, riscă să depopuleze complet ţara. Toţi românii care au aflat de acest oripilant scenariu au declarat că, dacă se întâmplă aşa ceva, a doua zi ei părăsesc definitiv ţara. „Va fi probabil ultima naştere a unui copil în România, pentru că vom pleca. Toţi!”, spun la unison românii.

Chiar dacă pare greu de crezut, până şi secuii sunt decişi să plece definitiv din teritoriile pe care le consideră ale lor de drept. „Voi fi primul care va pleca cât mai departe de Ţinutul Secuiesc. Mai bine trăiesc în Coreea de Nord, decât într-o ţară în care se dă o monstruozitate la televizor”, este de părere până şi extremistul Csibi Barna. Mai mult, Ungaria a anunţat deja că renunţă definitiv la orice pretenţii teritoriale asupra Ardealului, de frică ca imaginea ţării să nu fie asociată cu naşterea Anamariei Prodan.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult