Totul pentru audienţă: Simona Gherghe va înota în stilul fluture într-un bazin de căcat

Cunoscuta prezentatoare TV a emisiunii Acces Direct vrea să rupă în două concurenţa cu o emisiune care va rupe toate recordurile de audienţă. Astfel, aceasta va înota în stilul fluture într-un bazin de 50 de metri plin ochi cu căcat.

„Mi se pare că am auzit expresia asta într-o melodie a trupei Paraziţii. Or ei sunt de succes, eu am fost colegă cu Cheloo de la Paraziţii, e o formă de respect”, a spus Simona Gherghe. Astfel, ea vine în întâmpinarea publicului emisiunii sale care vrea, după cum se ştie, să vadă cât mai multă mizerie la TV. În timpul emisiunii vor fi difuzate reclame la ColonHelp, TranzActiv sau Smecta.

Conform specialiştilor, stilul fluture este unul din cele mai spectaculoase stiluri de înot, mai ales pentru că face mulţi stropi în jur, în felul acesta audienţa din studio dar şi cameramanii sau tehnicienii urmând să se simtă foarte implicată în realizarea unui astfel de show de succes.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult