Totul pentru rating: Vocea României şi Masterchef fuzionează! Noul show va fi un concurs de cântat cu gura plină

Anunţ important din partea Pro TV! Din cauza ratingurilor dezamăgitoare de anul acesta, “Vocea României” şi “Masterchef” vor fi contopite sezonul viitor într-o singură emisiune, primul talent show de cântat cu gura plină din România.

În cadrul emisiunii, doisprezece concurenţi afoni, dar flămânzi vor trece prin probe din ce în ce mai dificile, cântând melodii tot mai complexe în timp ce înfulecă specialităţi delicioase.

“Titlul provizoriu al noului concurs este ‘Uofea Uăfâuiei’, şi e foarte posibil să rămână aşa, pentru că simbolizează idealurile spre care ţintim – o lume în care nimănui nu îi e jenă să hăulească o doină românească adevărată, cu mititelul şi chifla înfipte ferm între fălci şi muştarul ţâşnind ritmic din colţul gurii”, spune Cătălin Julă, creativul din spatele conceptului.

Primele preselecţii pentru “Uofea Uăfâuiei” vor avea loc săptămâna viitoare, iar participanţii sunt rugaţi să pregătească o melodie din repertoriul internaţional, una românească şi cel puţin patru cârnaţi de calibru cât mai mare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 aprilie 2017 17:15
Citește mai mult despre: concurs Masterchef pro tv Vocea Romaniei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult