O fi ceva în ţuică! Altfel nu se explică de ce chiar şi judecătorul care a eliberat violatorii e acuzat că ar fi comis fapte similare. Acesta a fost reţinut de poliţiştii vasluieni, dezbrăcat complet şi plimbându-se prin centrul oraşului cu un topor în mână, strigând “Hai, pe care mai violez”, potrivit martorilor.judecator_violator.jpg

“Eram beat, mă chemaseră nişte colegi avocaţi şi procurori la o bătaie într-o cârciumă, era târziu, şi am zis ce, eu sunt mai prost să stau să-i judec? Pac, i-am eliberat. Ce, e treaba mea să fac educaţie sexuală cu toţi nătărăii? Totul e să nu te prindă, dar ei au fost prea proşti”, declară Robert Acrişor, judecătorul vasluian.

În timpul unei beţii crunte la cârciuma de la parterul tribunalului Vaslui, judecătorul şi-ar fi violat sora, chelneriţă, împreună cu mai mulţi procurori. În apărarea judecătorului a sărit însă mama lui şi a victimei, spunând că sora acestuia a fost mereu curvă şi să-i fie ruşine că-şi acuză fratele pentru un banal viol.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 21.07.2015 17:57 Monden

National Cinematografic