Trădare în Franța. Soția lui Macron se uită la seriale turcești

Veşti proaste pentru Emmanuel Macron, trădat din nou în conflictul cu Turcia dictatorului Erdogan! Însăşi soţia preşedintelui francez, Brigitte, a fost surprinsă uitându-se cu sufletul la gură la telenovele turceşti.

„Deşi a schimbat imediat pe Fort Boyard, timp de câteva secunde s-au putut vedea clar pe ecranul televizorului figurile mustăcioase şi păroase ale unor îndrăgiţi actori turci. Timp suficient pentru paparazzi să captureze aceste imagini compromiţătoare”, susţine sursa anonimă, cel mai probabil pisica lui Emmanuel Macron.

Un reprezentant Kanal D Paris a comentat scandalul, afirmând că serialele lor nu au încărcătură politică şi „la ce-ai vrea să se uite gospodinele, că Mexicul şi Columbia n-au mai produs o telenovelă decentă de zeci de ani”.

„Orice femeie ar trebui să se poată bucura de serialele noastre de succes precum Fructul Interzis, Lacrimi la Marea Neagră, Baclavaua Otrăvită, Erdogan Magnificul, Lalele şi Rachete Ruseşti, Amărăciune în NATO şi aşa mai departe”, a precizat Tarzan Şunkur, director de programe al postului turcesc din Franţa.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
28 octombrie 2020 12:55
Citește mai mult despre: Erdogan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult