Tradiţii de Baloteşti. La inaugurarea Plajei Therme primarul n-a tăiat panglica, ci s-a pişat primul în apă

Plaja de la Therme București este, în sfârșit, inaugurată oficial de autoritățile locale din comuna Balotești. În cadrul unei ceremonii la care au participat mai multe oficialități, primarul comunei s-a dezbrăcat la slip și panglica tricoloră specifică funcției și s-a pișat primul în apa călduță.

Acesta a fost urmat de viceprimar și o parte din consilierii locali care au consfințit, prin puțele lor, actul oficial de inaugurare. În timpul ceremoniei s-a cântat imnul României apoi a fost adusă o formație de muzică populară ce a intonat o serie de melodii specifice zonelor turistice românești cum ar fi „Despacito” sau „Jaga jaga”.

„Vorbin de o investiție importantă făcută în localitatea noastră, sperăm ca tot mai mulți locuitori ai comunei dar și turiști să vină aici la plajă, să se bronzeze și apoi să se răcorească în apă. Nu vă speriați, oamenii de știință au stabilit că urina este sterilă”, a declarat primarul PSD al Baloteștiului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 iunie 2017 14:06
Citește mai mult despre: pișat plaja terme

Alte articole

Vezi mai mult