Tradiţii! Directorul Muzeului Satului a văzut delegaţia oficială a Turciei şi a incendiat casele

Exemplu de eroism! Directorul Muzeului Satului a aplicat tactica pârjolirii după ce a văzut 2 maşini cu semnul Semilunei. Crezând că vin turcii, acesta a luat o torţă şi a incendiat toate casele din muzeu. Chestorul Decebal Popescu a fost la faţa locului şi relatează.

“În timpul vizitei oficiale a preşedintelui Turciei, în momentul în care coloana oficială a trecut pe lângă muzeu, acest descreierat a dat foc unor monumente istorice, îndemnând vizitatorii să fugă, ca să nu fie luaţi cu arcanul în robie la Stanbul. L-am imobilizat, pentru că încerca să se refugieze în munţi, împreună cu angajaţii”, explică Decebal Popescu.

În timpul retragerii, angajaţii Muzeului Satului au incendiat mai multe şaormării şi sediul KanalD, acesta fiind protocolul de retragere al angajaţilor. Angajaţii capturaţi refuză să discute cu altcineva în afară de Sigismund Bathory şi spun că trebuie imediat alertate satele din Moldova, pentru că fiecare invazie a turcilor era însoţită de o năvălire a tătarilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult