Tradiții! În sectorul 5 a demarat popularul concurs de aruncat gunoiul pe geam

Odată cu terminarea sărbătorilor de iarnă, în sectorul 5 a debutat mult așteptatul concurs care premiază cei mai buni aruncători de gunoi de la geam. Cum în prima zi tone întregi de gunoi au acoperit carosabilul, concursul a trebuit întrerupt pentru intervenția mașinilor de salubrizare.

Ca și în anii trecuți, favorite sunt familiile Sadoveanu și Eminescu de la etajele 5 și 7 ale blocului H18 din zona Trafic Greu. Aceștia strâng cantități impresionante de alimente încă dinainte de Crăciun și nu aruncă nimic până la concurs. Cu toate plângerile vecinilor, cei de la etajele inferioare fiind practic înghițiți de gunoiul strâns, concursul se bucură de un real succes.

“La noi ghena de la bloc este blocată de prin ’95 iar în pubelele din fața blocului locuiesc mai mulți aurolaci, cred că au și domiciliul din buletin trecut acolo. Există însă un loc ideal chiar pe trotuar, ce poate fi lejer nimerit dacă se iese pe balcon. Noi am pus si anunțuri de genul – Ocoliți, cad gunoaie! -”, a comentat un vecin.

Scris de TNR
12 ianuarie 2015 13:01

Alte articole

Vezi mai mult