Tradiţii noi! De Crăciun, foarte mulţi români preferă soacra de plastic în locul celei naturale

Bradul de plastic nu e singura invenţie modernă care le face românilor viaţa mai uşoară! Un start-up din Mizil a lansat anul acesta un produs revoluţionar: soacra de plastic, care poate înlocui cu succes soacra naturală la orice masă festivă.

“Spre deosebire de soacra naturală, cea de plastic nu bombăne, nu cicăleşte şi e mulţumită de toate alegerile tale pentru masa de Crăciun. E realizată în proporţie de 74% din material reciclat, astfel încât e mult mai ecologică decât o rudă vie. În plus, după Crăciun trebuie doar să o dezumfli şi să o bagi în dulap, de unde nu sună, nu scrie şi nu vine niciodată în vizită când îţi e lumea mai dragă”, spune Toma Cuzino, proiectantul soacrei artificiale.

“Dacă soacra artificială are succes, ne gândim să lansăm pe piaţă o colecţie întreagă de musafiri de plastic, inclusiv modele ca ‘Unchiul pervers’, ‘Vecina cu pisici’ sau ‘Vărul îndepărtat cu care nu ştii ce ai putea să vorbeşti’”, a adăugat inventatorul mizilean, la a cărui masă tronează anul acesta nu una, ci 8 soacre de plastic de diferite culori.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 decembrie 2016 02:57
Citește mai mult despre: Craciun inventii Sarbatori soacra

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult