Tradiţii româneşti! Şi anul acesta, familia lui Răzvan Theodorescu îl va vopsi roşu în Joia Mare

Veselie mare acasă la fostul ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu! Ca în fiecare an, cunoscutul academician, politruc şi ou în vârstă de 77 de ani va fi colorat în Joia Mare într-o nuanţă superbă de roşu, aleasă chiar de el.

Potrivit tradiţiei, în noaptea de Înviere familia şi prietenii vor ciocni ouă de capul proaspăt boit al lui Răzvan Theodorescu, exclamând ‘Hristos a înviat’ înainte să se înfrupte din drob, salată de boeuf şi alte delicatese.

“Simpaticul domn Theodorescu e bucuria copiilor. Să-l vezi cum stă în mijlocul mesei de Paşti, la loc de cinste – eclipsează toate celelalte ouă. Cine şi-l alege le va sparge cu siguranţă pe ale adversarilor, pentru că are o coajă beton. E mai ceva ca un ou de struţ”, povesteşte Decebal Popescu, apropiat al fostului ministru.

Pentru împistrirea lui Răzvan Theodorescu se vor folosi trei plicuri întregi de vopsea şi o ceară specială, producătorul aducând garanţii că acestea sunt non-toxice. “Le foloseşte de ani de zile şi priviţi, are scalpul fin ca pielea de căprioară”, a comentat frizerul care va efectua operaţiunea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 aprilie 2017 10:45
Citește mai mult despre: oua pasti razvan theodorescu traditii vopsea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult