Tradiţii. Un angajat BGS şi-a ucis porcul în bătaie, pentru că atât îl duce capul

Niște animale! Un bodyguard BGS a distrus sărbătorile familiei. Chemat să ajute la tăiatul porcului, acesta a procedat ca la intervențiile de la muncă: a spart ușa cotețului, a intrat peste porc și l-a omorât în bătaie, dându-i cu pumnii în cap și cu picioarele în burtă, exact cum le place celor de la BGS să bată oameni nevinovați.

”Noi aveam de gând să-l înjunghiem, dar chiar și-așa ne-a fost milă. N-a sărit nimeni să-i despartă, că așa sunt românii, fricoși. Ăstora de la BGS trebuie să le dai una în nas și imediat se potolesc. Au tupeu când sunt mai mulți, dar ăsta era singuri, puteau să-l pună jos”, spune un vecin care a văzut grozăvia.

Un alt martor susține că la un moment dat porcul ar fi ripostat și l-ar fi mușcat pe angajatul BGS din zona genitală, dar bodyguardul n-a schițat nimic, semn că nu avea nici el coaie, ca toate gorilele pe steroizi din BGS.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 decembrie 2016 10:12

Alte articole

Vezi mai mult