Trafic infernal în București! Un șofer a ieșit la pensie până să treacă de semaforul de la Unirii

Abia îşi luase permisul şi se angajase, dar restul vieţii lui s-a petrecut pe asfalt. E povestea adevărată a unui bucureştean, pe care traficul l-a luat de tânăr şi l-a băgat într-o pensie prematură. În 35 de ani, a reuşit să înainteze doar de la Mărăşeşti până la Unirii.

Soţia lui l-a ţinut la curent cu ce se mai întâmpla în lumea reală. L-a sunat să-i spună când fiul lui a intrat la facultate, sau când a avut nunta. În rest, benzină i-a adus un spălător de parbrize şi mâncarea nu era o problemă, că era mereu un chioşc aproape: „În weekenduri îmi comandam pizza, dar pe măsură ce am îmbătrânit în trafic mâncam doar cereale, le comandam de la un supermarket”, spune şoferul pensionar.

Decebal Popescu, reputat savant bucureştean, care circulă zilnic cu maşina prin Capitală, spune că el nu are astfel de probleme: „Eu sunt conştient că în traficul din Bucureşti avem nevoie de pozitivism şi rezilienţă în momentele grele de care dăm în fiecare zi, aşa că beau un Actimel şi ascult în maşină melodiile trupei Stay Strong Brothers”, a declarat Decebal Popescu.

7 noiembrie 2016 11:11
Citește mai mult despre: Bucuresti pensionar trafic

Alte articole

Vezi mai mult