Trafic infernal în comunele din jurul Capitalei! Sunt şoferi din Bucureşti care caută loc de parcare în centru

Cu haosul din Bucureşti ne-am obişnuit, însă mai nou cozile nesfârşite de autoturisme le dau bătăi de cap şi locuitorilor din comunele limitrofe! Ca nişte ţânţari la bec, mii de şoferi disperaţi se învârt jur împrejurul Capitalei căutând, fără succes, un loc de parcare.

Majoritatea au treabă în centru, însă au renunţat să mai spere că vor găsi un petec gol de trotuar pe teritoriul oraşului, spune Marcel Lică, sătean din Dobroeşti. “Cineva a lansat zvonul că la noi în comună s-ar mai găsi un pic de parcare. Atunci ne-au năpădit maşinile ca lăcustele. Îmi pare rău pentru ei, dar n-am cu ce să-i ajut, la mine în faţa porţii sunt deja cinci SUV-uri şi o rulotă.”

Cei mai fericiţi bucureşteni, care n-au nevoie să meargă până în lanul de porumb să parcheze, sunt cei care au renunţat la maşina personală. “M-am săturat să vin pe jos de la Olteniţa doar fiindcă acolo am găsit loc. De când merg cu UBER, nu mai am nicio grijă! Vorba aia, #maibineiaUBER”, a postat pe Facebook un tânăr din sectorul 3, foarte mulţumit că poate ajunge la Universitate fără să traverseze un hotar de judeţ.

13 noiembrie 2017 11:11
Citește mai mult despre: Bucuresti parcare soferi trafic

Alte articole

Vezi mai mult