Tragedie! A murit Paula Iacob. Ultimul sezon din The Walking Dead, anulat

Tristețe mare pe platourile de filmare ale serialului The Walking Dead, după aflarea veștii că Paula Iacob a murit. Avocat cu experiență seculară și sursă nemuritoare de inspirație pentru unul dintre cele mai urmărite seriale americane, Paula Iacob a ținut secretă implicarea ei în procesul de filmare până pe patul de moarte.

„Îmi pare nespus de rău”, declară Robert Sourish, unul dintre creierele din spatele serialului. „A fost șefa echipei noastre de interpreți pentru zombi și strigoi încă din prima zi. Fără ea, am fost nevoiți să anulăm lansarea sezonului de săptămâna viitoare. Ni se părea imposibil să moară.”, a mai comunicat acesta.

Reprezentanții studioului au plecat deja în hoarde către România, în căutarea unui înlocuitor. „Discutăm deja cu altă personalitate care sfidează moartea. Încă nu am semnat nimic, dar experiența lui din trecut cu gloate de ortaci disperate să atace minți tinere e un mare atu.”, ne-a mai spus producătorul.

Văzându-și serialul anulat, producătorii au folosit banii pentru un episod ca să o cinstească așa cum se cuvine pe Paula Iacob. „I-am chemat pe toți din echipă la un praznic românesc. Am inclus în meniu preparatele preferate ale Paulei, de la creier pane, la cărnuri procesate. Noi încă sperăm să se întoarcă!”, a încheiat Robert Sourish.

Mulțumim corespondentului nostru Radu N.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
8 octombrie 2015 07:08
Citește mai mult despre: paula iacob serial Walking Dead

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult