Tragedie evitată în ultimul moment: bombă sexy neexplodată găsită de copii

Câţiva copii din satul vasluian Arsura au găsit, în timp ce se jucau pe câmp, o bombă sexy neexplodată din al Doilea Război Mondial. După cum au stabilit ulterior specialiştii sosiţi la faţa locului, bomba sexy era încă armată în momentul în care a fost preluată de forţele de ordine, putând provoca o adevărată orgie în cazul unei explozii.

Norocul copiilor s-a numit Vasile Amariei, un ţăran aflat întâmplător în zonă, care a alertat de urgenţă autorităţile. “Mă plimbam cu scroafa pe câmp, când ce-mi văd ochii: trei copii se jucau dezinvolţi cu o bombă sexy, fără să fie conştienţi de pericolul la care se expun. Norocul lor e că i-am văzut înainte să investigheze atent bomba sexy, că cine ştie ce păţeau bieţii copii dacă o stârneau”, a declarat presei Vasile Amariei. “Nu e prima bombă sexy neexplodată găsită la noi în sat, însă toate de până acum au fost rezolvate cu succes de săteni. De data asta, fiind implicaţi şi copii, am preferat să chem specialiştii”, a adăugat acesta.

După ce toate persoanele aflate în zonă au fost evacuate, pirotehniştii sosiţi la faţa locului au transportat, în condiţii de maximă siguranţă, bomba sexy la o unitate militară, unde au reuşit să o dezamorseze, cu largul concurs al soldaţilor din unitate.

Circa 30 de bombe sexy, rămăşiţe din cel de-al Doilea Război Mondial, au fost descoperite în judeţul Vaslui, în ultimele 9 luni.

Pirotehniştii avertizează că, de cele mai multe ori, bombele sexy descoperite pe câmp sunt active sexual şi pot pune în pericol vieţile cetăţenilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
1 februarie 2010 21:45
Citește mai mult despre: bomba sexy razboi mondial taran tragedie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult