Tragedie! Un bloc cu bulină roșie s-a dărâmat, după ce un locatar a dat manelele la maxim

Excesul de zel muzical al locatarului unui bloc din București aflat în pericol de prăbușire a dat naștere unei adevărate tragedii. Cu o nonșalanță de neimaginat, acesta a decis să nu ia în seamă bulina roșie desenată pe fațada blocului și a dat manelele la maxim, clădirea prăbușindu-se după numai câteva acorduri de bas, omorând zeci de oameni.

“Eu am auzit muzica din blocul în care locuiesc în cartierul vecin, și m-am speriat când au început să ni se spargă geamurile și să se cutremure bibelourile. Abia am apucat să ies afară, când, în zare, am văzut ditamai blocul de opt etaje prăbușindu-se. Inițial am crezut că e vorba de un atac terorist, abia apoi am aflat că e ceva mult mai rău, și anume manele”, spune una dintre martorele la tragedie.

Experții în acustică spun că sunetul produs de sistemul audio al locatarului inconștient a depășit toate recordurile în materie de decibeli, frântura de manea care a dărâmat blocul putând fi auzită de la Pitești.

Întrebat dacă evenimentul ar putea avea efecte asupra scoarței terestre, cunoscutul seismolog Gheorghe Mărmureanu a avertizat că un cutremur major poate avea loc oricând, oriunde.

Dacă ai ratat ediția specială de aseară Times New Roman TV, o poți urmări pe canalul nostru de YouTube. Un reporter special TNR a surprins antrenamentele dure ale ștampilarilor din Teleorman, dar și imagini de la ambasada României de la Paris, unde românii s-au pus deja la coadă, ca să fie siguri că votează. Times New Roman TV e în fiecare duminică, de la 19:00, la Prima TV.

Scris de Luchian
10 noiembrie 2014 16:11

Alte articole

Vezi mai mult