Tragedie! Un manelist a murit la o nuntă după ce un invitat i-a lipit un seif pe frunte

Tragedie fără număr produsă la o nuntă, după ce un invitat a dat dovadă de exces de zel şi, în loc să lipească pe fruntea manelistului responsabil cu asigurarea fondului sonor o bancnotă, aşa cum dictează tradiţia, acesta a folosit un seif din oţel, în care se aflau, totuşi, mai multe bancnote. Cântăreţul nu a avut nici o şansă, lovitura omorându-l pe loc, în ciuda eforturilor invitaţilor de a suna la ambulanţă.

“Ne distram cu toţii, era voie bună, muzică calitate superioară, cum se obişnuieşte la nunţi. Când, la un moment dat, un văr de-al miresei s-a apropiat de scenă, a scos ditamai seiful de sub cămaşă, l-a desfăcut din lănţişor şi l-a lipit pe fruntea cântăreţului. Abia după ce l-am înjurat o juma de oră că s-a oprit din cântat ne-am dat seama că are ceva probleme, cum ar fi decesul”, povesteşte Riciard Euripide, unul dintre invitaţi.

Vinovatul se apără, spunând că l-a luat valul. “Când l-am văzut aşa transpirat, am zis că sigur seiful o să se lipească de frunte fără probleme. E trist ce s-a întâmplat, ne vrem banii înapoi. Noi l-am plătit pentru toată nunta, abia dacă cântase două ore”, se plânge Aluminiu Gonzales.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
7 martie 2014 04:03

Alte articole

Vezi mai mult