Ploaia a luat prin surprindere o echipă de muncitori stradali care îşi desfăşura activitatea obişnuită într-una dintre marile gropi ale Bucureştiului. Aceştia dormeau liniştiţi, în timp ce ploaia a umplut pe nesimţite groapa cu apă, lăsându-i pe sinistraţi în mijloc, pe o plută improvizată din lemnele şi uneltele pe care le foloseau ca paturi.

muncitori_pe_pluta_groapa_umpluta.jpg
"Când apa ne-a depăşit, ne-am trezit şi am acţionat imediat, punându-l pe cel mai tânăr şi în putere dintre noi să construiască o plută, în timp ce noi ceilalţi îl ajutam cu sfaturi preţioase şi încercam din răsputeri să salvăm cât mai multe dintre peturile de bere rămase sub apă. Noroc că băiatul s-a descurcat şi a construit o plută suficient de mare încât să încăpem şi noi şi berile", spune şeful de şantier.

În cele din urmă, bărbaţii au fost salvaţi, deşi ISU a găsit pluta abia după patru zile de căutări, acţiunile fiind îngreunate şi de faptul că muncitorii nu şi-au semnalat în nici un fel poziţia, adormind aproape instantaneu pe plută.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Friday, 27.11.2015 14:59 Monden

National Cinematografic