Ploaia a luat prin surprindere o echipă de muncitori stradali care îşi desfăşura activitatea obişnuită într-una dintre marile gropi ale Bucureştiului. Aceştia dormeau liniştiţi, în timp ce ploaia a umplut pe nesimţite groapa cu apă, lăsându-i pe sinistraţi în mijloc, pe o plută improvizată din lemnele şi uneltele pe care le foloseau ca paturi.

muncitori_pe_pluta_groapa_umpluta.jpg
"Când apa ne-a depăşit, ne-am trezit şi am acţionat imediat, punându-l pe cel mai tânăr şi în putere dintre noi să construiască o plută, în timp ce noi ceilalţi îl ajutam cu sfaturi preţioase şi încercam din răsputeri să salvăm cât mai multe dintre peturile de bere rămase sub apă. Noroc că băiatul s-a descurcat şi a construit o plută suficient de mare încât să încăpem şi noi şi berile", spune şeful de şantier.

În cele din urmă, bărbaţii au fost salvaţi, deşi ISU a găsit pluta abia după patru zile de căutări, acţiunile fiind îngreunate şi de faptul că muncitorii nu şi-au semnalat în nici un fel poziţia, adormind aproape instantaneu pe plută.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Friday, 27.11.2015 11:59 Monden

National Cinematografic