România e atacată puternic de spioni! Chiar şi fostul şef al statului, Traian Băsescu, a căzut victimă unor spioni cibernetici care i-au spart calculatorul şi i-au furat mii de poze cu Elena Udrea dezbrăcată, poze pe care Băsescu le folosea uneori, când elabora strategii de campanie pentru PMP, în intimitate.12966475_10153626541371376_863909964_n.jpg

“Eram la laptop, când am văzut cum încep să dispară pozele. Le vedeam ca prin ceaţă. Pe urmă a venit un hacker şi mi-a răsturnat ţuica pe taste”, ar fi declarat Traian Băsescu. SPP-istul de serviciu spune însă că şeful statului era beat şi a dat singur cu capul de tastatură.

Băsescu spune că din computer i-au dispărut şi alte fişiere, mult mai importante. Susţine că 174 de reţete inestimabile de carcalete. Mai mult, folderul “Pisicuţ”, în care ţinea mii de stenograme cu Victor Ponta, a fost şi ăla spart. Băsescu dă vina fie pe ruşi, fie pe marionetele Rusiei, PSD-ul. Ce-i drept, alte surse spun că fost şef de stat ar fi borât pe laptop, pentru că criminaliştii spun că mirosea foarte rău a alcool, ipoteză foarte plauzibilă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 08.04.2016 16:16 Monden

National Cinematografic