Traian Băsescu: „Spionii mi-au spart computerul şi mi-au furat mii de poze cu Udrea dezbrăcată”

România e atacată puternic de spioni! Chiar şi fostul şef al statului, Traian Băsescu, a căzut victimă unor spioni cibernetici care i-au spart calculatorul şi i-au furat mii de poze cu Elena Udrea dezbrăcată, poze pe care Băsescu le folosea uneori, când elabora strategii de campanie pentru PMP, în intimitate.

“Eram la laptop, când am văzut cum încep să dispară pozele. Le vedeam ca prin ceaţă. Pe urmă a venit un hacker şi mi-a răsturnat ţuica pe taste”, ar fi declarat Traian Băsescu. SPP-istul de serviciu spune însă că şeful statului era beat şi a dat singur cu capul de tastatură.

Băsescu spune că din computer i-au dispărut şi alte fişiere, mult mai importante. Susţine că 174 de reţete inestimabile de carcalete. Mai mult, folderul “Pisicuţ”, în care ţinea mii de stenograme cu Victor Ponta, a fost şi ăla spart. Băsescu dă vina fie pe ruşi, fie pe marionetele Rusiei, PSD-ul. Ce-i drept, alte surse spun că fost şef de stat ar fi borât pe laptop, pentru că criminaliştii spun că mirosea foarte rău a alcool, ipoteză foarte plauzibilă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 aprilie 2016 14:16
Citește mai mult despre: computer Elena Udrea hackeri spionaj Traian Basescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult