Trăistariu, implant de păr şi în palmă! „Deşi mă masturbez zilnic, nu-mi creşte deloc păr în palmă!”

Mulţumit de cum i-a ieşit implantul de păr în cap, Mihai Trăistariu intenţionează să se dea din nou pe mâna medicilor, pentru a-şi face implant de păr şi în palmă. Asta pentru că, deşi se masturbează de câteva ori pe zi, n-are nici măcar un fir de păr în palmă, aşa cum consideră el că e normal să se întâmple.

„Prima dată am crezut că am o problemă la mâna dreaptă, aşa că am început să mă masturbez excesiv cu mâna stângă. După vreo 6 luni şi aproape o mie de masturbări cu stânga, nici urmă de păr! Atunci am realizat că sunt afectat de calviţie la ambele palme. Implantul de păr în palmă este singura mea şansă ca să fie recunoscut pe stradă drept un lăbar profesionist”, a povestit Trăistariu.

Deşi uluiţi de cererea lui Trăistariu, medicii au accepat să-i facă implantul. Asta însă abia după ce Trăistariu i-a ameninţat că, dacă nu acceptă, o să le cânte serenade la geam în fiecare noapte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult