Trăistariu îşi face autocritica: “Dacă aş fi cântat în chiloţi, sigur câştigam finala Eurovision!”

Mihai Trăistariu eşuează din nou! Artistul român aflat la a doua tinereţe e mâhnit că a ieşit pe locul 2 în finala Eurovision şi dă vina pe alegerea neinspirată a ţinutei. Trăistariu spune că probabil juriul nu l-a recunoscut, pentru că nu a cântat în chiloţi, ţinuta cu care s-a consacrat pe internet.

“Din păcate în finală nici măcar n-am purtat chiloţi şi de-asta n-am putut să ating notele acelea înalte, pentru care mă apreciază toţi românii”, spune Trăistariu. Artistul n-a mai avut timp să repare grava eroare de garderobă pe scenă, pentru că i s-a blocat şliţul şi din păcate el nu va reprezenta România la Kiev.

Artistul le-a cerut scuze fanilor care l-au văzut în această postură umilitoare, cu pantalonii traşi pe el. Vizibil jenat, Mihai Trăistariu susţine că până şi maică-sa l-a văzut imbrăcat şi l-a şi sunat, să-l apostrofeze: “Păi bine, Mihai, eu pentru ce îţi tricotez chiloţi?”.

Eroarea lui Trăistariu este cu atât mai greu de explicat cu cât la toate repetiţiile artistul a venit în chiloţi(foto).

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 martie 2017 13:10
Citește mai mult despre: chiloti Eurovision traistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult