Trăistariu le râde în nas parlamentarilor: “Sunt femeie, pot să mă căsătoresc cu ce bărbat vreau eu”

Fostul artist Mihai Trăistariu ridiculizează legile contra căsătoriilor între persoane de același sex. Fostul cântăreț spune că el se poate căsători cu orice bărbat, pentru că e femeie. Mai mult, e convins că niciun preot nu poate refuza să-l cunune cu bărbatul iubit, pentru că însuși Dumnezeu l-a făcut femeie, cu toate că trupul lui seamănă cu al unui bărbat.

”Oricine vede că sunt o domnișoară superbă. Arătați-mi o fată care să meargă la sală mai des decât mine, sau să aibă un fund mai apetisant”, a declarat Mihai Trăistariu. Acesta încă își caută alesul inimii și speră că vocea lui de soprană va ajuta la ademenirea unui bărbat lângă care să fie fericită.

Mihai va continua operațiile și estimează că în 4-5 luni va arăta așa cum trebuie. Fostul cântăreț spune că e de acord cu inițiativa celor de la Coaliția pentru Familie: ”Doi bărbați împreună? Ce scârbos! Bărbatul cu care o să mă mărit va fi decent, vom face sex anal ca orice cuplu normal ortodox, nu ca sodomiștii ăștia care vor să se căsătorească între ei”, a mai declarat Trăistariu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
27 octombrie 2016 00:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult